Bijdragen aan een betere wereld, waarin wij als onderdeel van een groter geheel kunnen bijdragen met onze kwaliteiten; waaronder energie-besparing in de gebouwde omgeving.

Reinout Krijger
Reinout KrijgerEngineer
Verantwoordelijk voor beheer en monitoring van tientallen gebouwinstallaties met wko-systemen.
Lodewijk Val
Lodewijk ValAdviseur Techniek en Innovatie
Vergaande kennis van zonne-energie systemen en BENG nieuwbouweisen en van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Lodewijk heeft een unieke frisse kijk op installatietechniek en samenwerken in de bouw; waardoor b.v. een technisch vraagstuk als: 'regenwateropslag voor het gebruik door de jeugdbrandweer' met passie wordt uitgewerkt en gerealiseerd.
Pieter Mensink
Pieter MensinkEngineer
Technisch ontwerper van grote en kleine installaties voor nieuwbouw en renovatie projecten. Ziet het als uitdaging om energiezuinige installaties robuust en binnen financiële kaders te ontwerpen.
Niels Wemmers
Niels WemmersEngineer
Virtuoos monteur en ingenieur. Monteert, adviseert en kent de weg in de installatietechniek. Zorgt voor een perfect werkende en vakkundig gemonteerde installatie waarbij esthetische vraagstukken áltijd met de opdrachtgever worden besproken en afgestemd.

Werken bij Innuvate

Binnen INNUVATE willen we de komende periode onze installatiewerkzaamheden verder professionaliseren en uitbreiden. Hiervoor zoeken we een coördinator/projectleider met ruime ervaring in de(elektro) installatietechniek; iemand die meehelpt om deze afdeling in te richten en te leiden en niet bang is om zelf ook een klus aan te pakken waar nodig.

INNUVATE is een adviesbureau maar voert vanaf het begin ook projecten zelf uit. Variërend van zonnestroom installaties tot realisatie en beheer en onderhoud aan bodemenergiesystemen.

Warmtepomp

Onze missie is installaties optimaal laten werken en het (fossiel) energiegebruik terug te brengen. Dit doen we dus aan de ene kant met ontwerp en advies, maar aan de andere kant ook door aan te pakken en projecten uit te voeren. We zien dat de combinatie van deze twee zaken ons een unieke voorsprong geeft; we kennen de theorie en de praktijk en we zoeken iedere dag naar nieuwe oplossingen en we gaan voor een 10!

Wij zoeken

Technisch projectleider Elektrotechniek

Wij zoeken een enthousiaste projectleider/coördinator met een goede technische kennis (MBO/HBO elektrotechniek) en tenminste 5 jaar ervaring in de uitvoering van elektrotechnische en/of warmtepompinstallaties. Ervaring met de aanleg van zonne-stroom installaties is een pre (maar geen must). Je kunt zelfstandig projecten coördineren, van klantcontact tot en met oplevering. Ook de nazorg en garantie afhandeling zijn bij jou in goede handen. Je bent klantgericht, geduldig en in staat om financieel de zaken op orde te houden. Je kan op prettige manier leiding geven aan een klein team technici. Kortom: je opereert zelfstandig en zorgt dat alles loopt.

Je werkzaamheden bestaan bij aanvang uit het opzetten en vormgeven van deze afdeling, Maar wel in een vliegende start. Want we hebben een kleine 95 gerealiseerde projecten, diverse onderhoudscontracten en regelmatig aanvragen voor nieuwe verwarmings en zonne-stroomsystemen. Samen zetten we in een jaar tijd een afdeling op die gestructureerd draait en winstgevend is. Vervolgens neem je de zorg voor deze afdeling over en zorg je dat deze goed loopt. INNUVATE is een kleinschalig bedrijf waardoor er veel mogelijk is, maar het ook belangrijk is dat je zelfstandig bent en initiatief neemt. Uiteraard horen hier een goed en bespreekbaar salaris en passende arbeidsvoorwaarden bij.

Wij bieden je een uitdagende baan waarin de invulling, vormgeving en aanpak van je werkzaamheden grotendeels bij jou ligt. Spreekt dit je aan en voldoe je aan het hieronder opgestelde profiel? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren door je C.V. en motivatie aan ons te sturen.

Profielwensen
• HBO/MBO+ met sterk probleemoplossend vermogen in W en E materie
• vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie
• je bent een teamspeler en helpt technici in het veld indien nodig
• enige ervaring met & kennis van warmtepompen is een pré
• leergierig; je staat open om bij te leren
• communicatieve en schriftelijke vaardigheden (Nederlands en Engels)
• rijbewijs B (BE is een pré)

Wat biedt Innuvate:
Innuvate is een klein bedrijf, vol dynamiek en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Collegialiteit en kennisdeling zijn onze sterke kanten dus je kunt jezelf volop inhoudelijk ontwikkelen. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Voor meer vragen kan je contact opnemen met Reinout of Pieter via 085 022 00 27.

Denk je ons team te kunnen versterken, stuur dan een sollicitatiebrief inclusief CV naar:

Innuvate BV
Westzijdeweg 63
2391JE Hazerswoude-Dorp

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld'